spacer spacer spacer
spacer Logo De Voetbeek
Picture home
spacer
spacer spacer spacer spacer spacer
spacer spacer
Projecten
Kapellen: algemeen

Deze verkaveling ligt ter hoogte van de Hoogboomsteenweg, de verbindingsweg tussen Kapellen en Brasschaat, in een oase van groen en rust. De koppelwoningen variëren van stijl en functionaliteit van modern over klassiek tot pastorij.
Doorgaand verkeer is niet mogelijk. De aanwezigheid van de school en sporthal zorgen er voor dat dit de plek bij uitstek is voor gezinnen met jonge en sportieve kinderen. Deze verkaveling is één van de weinige plaatsen in Vlaanderen waar op straat spelen een realiteit is van elke dag.

Bekijk het verkavelingsplan spacer Bekijk de liggin van de verkaveling

Kapellen is een bruisende gemeente met tal van mogelijkheden op het gebied van toerisme; daarnaast worden er jaarlijks diverse evenementen en activiteiten georganiseerd. De gemeente Kapellen ligt ten noorden van Antwerpen en grenst aan de Nederlandse gemeente Woensdrecht, Stabroek, Kalmthout, Wuustwezel, Brasschaat en Antwerpen (Ekeren). Kapellen telt ongeveer 26.000 inwoners op een oppervlakte van 3.711 ha en bestaat uit de wijken centrum, Putte, Kapellenbos, Hoogboom en Zilverenhoek. Velen die de drukte van de stad ontvluchten, vinden er de rust van de natuur.
 

 
spacer spacer
spacer spacer spacer spacer