spacer spacer spacer
spacer Logo De Voetbeek
Picture home
spacer
spacer spacer spacer spacer spacer
spacer spacer
Partners
Graag bedanken wij onze klanten voor het geschonken vertrouwen in ons en wij hopen oprecht dat ze dit in de toekomst zullen blijven doen. Elk van hun aanzien wij als onze partners.

Daarnaast kunnen wij u door een samenwerkingsverband met de volgende partners u een correcte service en dienst aanbieden:

spacer
Leliaert Vastgoed
Van vakantieverhuur over herverkopen, nieuwbouwappartementen, beheer van gebouwen tot projectontwikkeling, kortom, voor alle beroepsactiviteiten binnen de vastgoed-waaier, kan u bij ons terecht.
Sinds meer dan 35 jaar staan wij met ons familiaal getint kantoor (in Knokke-Heist en De Panne) ten dienste van een steeds groeiend clienteel, waarin wij u graag willen begroeten.

spacer
Meijer Vastgoed
Meijer Vastgoed is uw specialist op het gebied van verhuur, aan- en verkoop van residentieel vastgoed alsmede bedrijfsonroerend goed, van standaard tot zeer exclusieve panden zowel in Belgiƫ en Spanje.
Wij begeleiden u op een actieve en deskundige wijze en bieden u dienstverlening op hoog niveau. Advies en begeleiding is voor ons altijd maatwerk.

spacer
Verelst Woningbouw
Woningbouw Verelst is in eerste instantie aannemer van woning- & appartementsbouw in alle budgetten en gespecialiseerd in het concretiseren van een wooncultuur op maat van en aangepast aan de leefstijl van de respectievelijke bouwheren.
Alle door Woningbouw Verelst gebouwde woningen stralen dan ook een heel eigen klasse uit.

spacer spacer
spacer spacer spacer spacer